mandag 26. oktober 2009

Berre gled dokke.


Bildet tatt i hagen i dag : Louise Odier Det blir mindre roser i hagen og eg vil skrive litt om kunstnere som har malt roser og blomster i tida framover. det er berre å glede seg.
ER IKKJE DETTE ROSER ? :
SILVIA PAPAS
Burte ikkje ta med desse bildene med røyk, men ho er berre så sinnsjuk god å teikne.


Kilde: Fine art Silvia Papas, f. 1968Italienske Silvia Papas ble født i Conegliano i 1969 og flyttet til Padova i 1974. Med sin personlige vri på popkunsten er hun kjent og elsket for sine lekre, motebladinspirerte motiver med dobbelt bunn. Papas jobber i store formater, og motivene framstiller som oftest vakre, glamorøse kvinner i rødt eller rosa, mot bakgrunner av et storbyliv i nyanser av sort og grått. Bildene er naturalistisk malt, og mye på grunn av det visuelle slektskapet til reklame bruker en gjerne begrepet popkunst om hennes kunst. Papas har jobbet både som motedesigner og reklamedesigner, og benytter seg av det visuelle uttrykket i disse bransjene. Samtidig ønsker hun å rapportere fra en verden av overflod og statussymboler.

4 kommentarer:

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Da gir jeg deg stafettpinnen videre.
Jeg har vel kanskje ikke konsentert meg kun om roser og kunstnere, men mer generelt blomster og kunstnere i mine innlegg. Spennende, skal følge med.
Har også planene om roser med kunstnernavn klare. Innleggene ligger på utkast etterhvert som jeg kommer på temaer og stoff...
Kan jeg lenke innleggene til mine?

Thusnelda sa...

Blir morsomt, det minker jo på stoff i fra hagen. Det er OK.

Mia sa...

Morsomt, nå får jeg to kunstblogger å følge med på. Er ju redan godt kjent med Bjørg Ninas inlegg. Helt supert :)

wenche sa...

Ta det nå lugnt og forsiktigt begge to,vi andre som liker å lese om dette må hinne med