søndag 18. april 2010

Regnet var bestilt, men ikkje snøen.


Akkuradt no snør det, som sagt det kunne eg stå over . Det er SÅ SURT OG KALDT også . Vi har trossa det og jobba ute heile helga. Ein del arbeid med hønsegjødsel som skal graves ned, men vi får så mykje att for det. Vi unngår at skadedyr og utøy blir tiltrekt av lukta, det er fryktelig ka det kan skade, ingenting er verre enn roseskudd og knopper som blir ødelagt av makk og liknande. Vi har hatt på tangmjøl og lagt ny jord på toppen. Vi er asjur så langt. På hytta har vi kalka også. Er ikkje heilt sikker på om det er rett tid med kalking, vi kalker til høsten her heime.
Vi har dei siste åra  brukt kun organisk gjødsel.
I år : Organisk rosegjødsel, hønsegjødsel, tangmjøl og kalk.
        Fullgjødsel (mot alle våre regler) i skråning med gamle rosebusker og plommetre.
  

6 kommentarer:

Mia sa...

För ett väder, inte kul nu när man vill starta ute. Hönsgödsel, det blir nog det här också, passar det till rosor också alltså..

Kaos og Tutta sa...

Ja det er utmerket, men hugs å grave den ned.

kate sa...

Nydelige dråpebilder:)

Katarina sa...

Våren är nyckfull!

Wenche sa...

Underbar bild med påskelijerna og snöberget i bakgrunden.Mina systrar som bor i bergens området venter også på å komme ut og jobba i hagen.

Vilt og vakkert sa...

Heisann!


Jeg sender den samme kommentaren tilbake til dere alle av flere grunner. Den viktigste er at Lokki har hverdagslykke på tapetet i dag, og oppfordrer alle til å bringe videre et- hva bedre enn hverdagslykke kan en nyutsrpunget blomst være?
Det er min hverdagslykke- å få den tilbake år etter år, nesten i alle fall. Nå kan jeg ha oversikten over hvem som har kommet, og hvem som ikke har kommet. I fjor kom bare tre hvis jeg ikke husker feil. Så ikke mist motet om blomstene hopper over et år!
Go´mandags kveld!