fredag 5. juni 2009

Rhododendroane på sitt finaste.Må inrømme at når Rhododendro viser seg på det finaste så kan dei konkurere med det meste men ka er finast? Når alle løkane kjem om våren, er det noko som er finere? Vi har valgt mest roser og det som eg synest er spesielt med roser er lukt, den er berusande og forførande rett og slett.

6 kommentarer:

anne -moseplassen sa...

fin rhododendron, men det så ikke ut til at utsikten var dårlig heller! likte godt den mørke rhodoen i bakgrunnen jeg da, den ble jeg nyskjerrig på, har sett mørk på bilder før, men ikke i virkligheta, de ser superfine ut.

Thusnelda sa...

Takk for hyggelig komentar og Rhododendron heiter "Polarnacht"

anne -moseplassen sa...

takk for rhododendronnavnet :) mannen er fan av akkurat rhodo så jeg må jo prøve å merke meg skjønnheter.

Kaos sa...

Hei igjen, eg treng hjelp fra deg til å få fjerna mittt navn og adresse på sia di. kvar gong eg går inn på komentarer der så kjem mitt navn og mail adr. uansett ka eg er logga inn som. lurer då fælt på om alle får det same.

anne -moseplassen sa...

hei, nå tror jeg at jeg skønte hva du mente inne hos meg (om ditt problem ligner på Kaos sitt)
Det du fyller i feltet er kun synlig for den som sitter på samme maskin som deg når det er i feltet. Dersom du trykker på send kommentar så blir navn og nettside synlig for alle. Men epostadressen du fyller inn på wordpressblogger kun synes for deg (og bloggeier) ikke noen andre.

send epost til meg om du er usikker så forklarer jeg bedre :)
moseplassen alfakrøll gmail.com

Kaos sa...

Ok, eg forstår og tusen takk for hjelpa