tirsdag 7. oktober 2008

Rosebukett


Engelske roser.

Lions-Rose

Heritage

Hanne, Mamma Gudrunn m.f.

Mamma Gudrunn
Er det ikkje fantastisk å ha eit sånt fint vær att vi kan plukke inn sunne friske roser i Oktober. Holder været så er der hundrevis av knopper. Spennende å sjå korleis det går.

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Herlig bukett da:-)) Sånn kan dessverre ikke jeg i dag, enda jeg har bursdag og. Feira i fjæra med bål og kake, og sjøfugl. Kjempekoselig.

Ha en fin kveld:-))

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Jammen ble du nummer 2000 hos meg! Helt skjønne roser du viser. Er det ikke flott at man enda kan plukke inn vakre buketter fra hagen? God feiring!!! Trine

Petunia sa...

Hei og takk for besøk inne hos meg:) Det er alltid kjekt når nye stikker innom og nye blogger er alltid spennende. Jeg ser du er glad i blomster. Da kan jeg anbefale deg Ida og Marie sine blogger. Du finner dem på blogglisten min "Daglig dose" (litt nede på siden i høyre marg).
Man blir aldri utlært i blogging vil jeg tro. Man lærer noe nytt hele tiden, får nye ideer og så skifter man "smak" ette hvert. Da jeg begynte å blogge for 1,5 år siden, var det meningen at det skulle være mest håndarbeid og litt skriveier...Hehe! Slik ble det ikke;) Kan ikke huske sist jeg hadde noe håndarbeid å vise frem her inne. Men blogging er jo hobby også da. Det har det i alle fall blitt for meg. Og det å ta bilder. Jeg likte å fotografere før også, men det var mest når ungene hadde bursdag, julaften, 17. mai osv. Nå har jeg kameraet med meg uansett hvor jeg går.
Ønsker deg lykke til med bloggingen og kommer gjerne innom igjen!

Astrid sa...

Takk for kommentar på bloggen min:)
Eg ser at du er av dei heldige som har fått utdelt "grøne fingrar";) Det er noko som eg skulle ønske at eg hadde...
Nydelege roser du har bilete av her!
Ha ein fin kveld:)

Thusnelda sa...

tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger, får eit kjempekikk kvar gong.